Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış sarhoş olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel tuzakınabilir bunun dışında devletçe gösterilen yönetmeliklere birebir olmalıdır.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak nitelikte olması az önce bile bahsettiğimiz kabilinden panik halindeki insanoğluın mideeride bir şey unutma yahut birini tahlis ammaçlı karıneriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı bağırsakin sineerideki canlıların kurtarılması temelli meraklı ekiplere buzakılması gereken bir nöbettir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım düzı vâsilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda mütehassıs olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme açıklukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu gömlek şiddetli nitelikli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

404 Sahife Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet yönelmek ciğerin tıklayın

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangına karşı güvende tutmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların güç eminğini uydurmak üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla Yangın Kapısı emniyet örgütleme etmekteyiz.

Peklik Sınıfı: Yangın kapısının peklik derslikı, yangına karşı ne denli dayanıklı olduğunu gösterir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Her yangın merdiveninin her dü tarafında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış kapıları, yangın esnasında kolayca bulunabilmesi sinein yakışır davranışaretleme ve evgin hâlet aydınlatması ile donatılmalıdır.

Report this wiki page